TeamZekerWonen 2018

Even voorstellen, het team achter Zeker Wonen!

TeamZekerWonen MarkBand  

Mark Band | Register makelaar-taxateur o.z.

Vanaf 1994 heb ik als makelaar bij 2 grote makelaarskantoren gewerkt in de regio Amsterdam. Eerst als makelaar en later ook als vestigingsmanager. Na mijn beëdiging in 2007 als makelaar/taxateur en vestigingsmanager. In april 2012 vond ik de tijd rijp om de volgende stap in mijn carrière te zetten en heb ik ZekerWonen opgericht.

Met ZekerWonen hebben wij ons gespecialiseerd in aankoop en taxaties in de particuliere woningmarkt. Samen met mijn collega’s staan wij iedere dag klaar voor onze klanten. Hierbij streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteit van onze dienstverlening. Hard werken, kwaliteit bieden, flexibel zijn en plezier hebben is voor ons erg belangrijk.

Ik ben getrouwd met Marlies en samen hebben we 2 kinderen. Mijn hobby’s zijn voetbal en hardlopen.


TeamZekerWonen PascalSteltenpool  

Pascal Steltenpool | Kandidaat Register makelaar-taxateur o.z.

Sinds 2012 gecertificeerd als makelaars KRMT in het register van SVMNIVO. In de loop van de jaren de nodige ervaring opgedaan in de makelaardij.
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij ZekerWonen en gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Bij zekerWonen kan ik perfect als makelaar actief zijn en heerlijk slagvaardig voor onze klanten optreden. Voor mij is de grootste beloning bij een geslaagde transactie heel simpel: de blije gezichten van alle betrokken partijen.

Wilt u weten wat er allemaal voor zaken bij aankoop van een woning/appartement komen kijken? Ik kom graag met u in contact om u te informeren over de voordelen van onze aankoop begeleiding.


TeamZekerWonen MoniqueKlein  

Monique Klein | Office manager

Ik ben Monique, woon samen en heb een puberzoon, 2 katten en 2 tamme ratjes. Ik werk met veel plezier sinds januari 2015 voor ZekerWonen als office manager.

Het is hard werken, maar ontzettend leuk. We lachen heel veel samen. Het contact met klanten vind ik echt heel erg leuk! 
Voordat ik bij ZekerWonen kwam werken heb ik op de hypotheekafdeling van een grote bank gewerkt.

Mijn hobby’s zijn koken, lezen, fietsen en gezellig samen zijn met vrienden. Ik ben positief ingesteld, mijn glas is altijd halfvol.


TeamZekerWonen Petra  

Petra

Sinds 2017 werk ik met dit gezellige team. Ik was hiervoor werkzaam in een heel andere branche. Om verschillende redenen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ontzettend blij ben ik nog steeds dat dit team met mij die uitdaging aandurfde! Je bent zeg maar nooit te oud om te leren...

Ik vind het belangrijk om samen te werken aan een mooi eindresultaat met tevreden klanten als prioriteit! Verder ben ik dol op mijn gezin en gezelligheid. Probeer altijd in mogelijkheden te denken...

Zeg maar zo: “pluk de dag” en “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”